Ajankohtaista

2.4.2019RTY:n kannanotto MRL:n kokonaisuudistukseenLue lisää »20.3.2019RTY:lle uusi johtokunta vuosikokouksessa 13.3.2019Lue lisää »18.3.2019Virkoja auki Pälkäneellä ja KouvolassaLue lisää »23.1.2019Tervetuloa Vantaan Rakennustarkastuspäiville 13. - 15.3.2019!Lue lisää »10.1.2019Opas: Myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten energiatehokkuutta voidaan parantaaLue lisää »15.10.2018Syyskoulutukset jalkautuvat maakuntiin - tervetuloa osallistumaan!Lue lisää »

Avoimia työpaikkoja

 

______________________________________________________________________________

Palkane_RGB_logo_sininenpohja.jpg

Pälkäneen kunta hakee II RAKENNUSTARKASTAJAA vakituiseen virkasuhteeseen.

 

II Rakennustarkastajan keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat lakisääteiset rakennusvalvontatehtävät mm. lupa-asioiden valmistelu, aloituskokousten ja katselmusten sekä tarkastusten suorittaminen, asiakasneuvonta ja ohjaus rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä rakennetun ympäristön valvonta. Virkatehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys ja lisäksi riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (MRA 4 §). 

Viran hoito edellyttää itsenäistä päätöksentekokykyä, paineensietokykyä, hyvää tietotekniikan hallintaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tartut tehtävään kuin tehtävään reippain mielin ja tietäen, että pienessä kunnassa työpöydällesi osuu varmasti joka päivä aina hiukan erilaisia asioita hoidettavaksi. Lupien myöntämisessä terve ammatillinen itseluottamus ja paineensietokyky on tarpeen. 

Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Pälkäneen kunnalla on käytössä sähköinen lupajärjestelmä (lupapiste.fi) ja sähköinen arkistointi. 

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 18.4.2019  klo 12:00 mennessä
Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta, joka löytyy osoitteesta www.palkane.fi / Töihin Pälkäneelle tai www.kuntarekry.fi

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kouvola.1000x0.png

Kouivolan kaupunki hakee

RAKENNUSTARKASTAJAA

Hakuaika päättyy 23.4.2019 23:59

  • Kouvolan kaupunki, Asuminen ja ympäristöpalvelut, Rakennusvalvonta
  • Töiden aloittaminen 01.05.2019 tai sopimuksen mukaan.
  • Palkkaus TS:n mukaan.
  • Hakuaika 23.4.2019 23:59 saakka.

Rakennustarkastajan tehtävänä on vastata rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella ja rakennusvalvontapalveluiden tuottaminen kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille. 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (rakennusinsinööri AMK, rakennusarkkitehti AMK) tai teknillisen opiston rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto tai ylempi korkeakoulututkinto (diplomi-insinööri, arkkitehti) ja riittävä työkokemus. 

Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, ammattiala- ja henkilökohtaisesta lisästä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän erittäin motivoituneessa ja reipashenkisessä noin 15 hengen työyhteisössä. 

Työpaikka sijaitsee Tekniikka ja ympäristötalossa Kuusankoskella osoitteessa Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski. 

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry ja www.kouvola.fi

http://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rakennustarkastaja-kvl-30-7-19 

Yhteystiedot

Rakennusvalvontajohtaja Tapani Ryynänen
puh. 02061 58353, s-posti: tapani.ryynanen(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi